Recenze

Recenze na Dekarbonizace-Litoměřice.cz facebook, firmy.cz, google.

Podělte se o vaší zkušenost s dekarbonizací a pomozte ostatním v rozhodování.


Zde nás můžete ohodnotit. Dekarbonizace-Litoměřice.cz - Jan Novotný na Firmy.cz Nebo na GOOGLE Business
Ohodnoťte nás na google firmy

Robin Malátek
Robin Malátek
16/03/2023
Moc děkuji za dekarbonizaci na Range Rover Sport motor jde lépe za plynem, lehce se snížila spotřeba a hlučnost. Doporučuju. 👍🙂
Munkhbayar Tseebarimad
Munkhbayar Tseebarimad
09/11/2022
Doporučuji všem, rychlé a profesionální přístup. Na emisích auto euro 5 neprošlo kvůli hodnotě 0,47 až 0,55. Po dekarbonizaci motor + dpf filtru se sáním na emisích neuvěřitelných 0,25 a prošlo bez problému. Za mě dávám 100 % spokojenost 👍. Velké díky 😁
Roman Materna
Roman Materna
10/08/2022
Moc děkujeme za dekarbonizaci motoru na emisích 3,45 limit 0,90 po dekarbonizaci neuvěřitelných 0,15-0,25. Jste kouzelníci vřele a mile rád doporučuji.
Kamil Svoboda
Kamil Svoboda
23/02/2022
Doporučuji všem, rychlé a seriózní jednání a funkčnost dekarbonizace motoru. Po čištění je znát zvýšení výkonu motoru a menší kouřivost. Za mě dávám 100 % spokojenost jak s servisem tak funkčností....
Karel Hruboš
Karel Hruboš
19/02/2022
Perfektní, přátelský a profesionální přístup pana majitele i jeho syna. Provedena dekarbonizace motoru vodíkem a dekarbonizace sání chemicky. Motor je tišší, jde lépe za plynem a mírně klesla spotřeba. Mohu jen doporučit, za rok přijedu znovu.
Vít Křížek
Vít Křížek
03/01/2022
Dnes provedena dekarbonizace motoru, po dlouhé době od telefonické objednávky až po službu maximálně profesionální a přátelský přístup majitele, firmu pana Novotného musím jenom doporučit po dnešní zkušenosti se stávám zákazníkem s pravidelným ročním intervalem na tuto službu. Velké díky.
Petr Hamouz
Petr Hamouz
09/08/2021
Výborný přístup p. Novotného od tel. objednávky až po spokojený odjezd. Přátelská atmosféra. Vše mi bylo vysvětleno dopředu a znova přímo u auta. Jako bonus jsem dostal i nějaké rady k autu, se kterým řeším pár problémů. Moc děkuji, určitě dekarbonizaci u vás zařadím do pravidelného servisu.
Matěj Nypl
Matěj Nypl
26/04/2021
Podle mě je vaše metoda stejně důvěryhodná jako magnety na palivovém vedení nebo větráček v sání a mazání komentářů na sociálních sítích tomu moc nepřidá. Při obohacení palivové směsi vodíkem vyrobeným v HHO generátoru podle mě těžko bude probíhat nějaký proces čištění, jelikož spálený vodík se změní na vodní páry. Tvrzení, že při spalování této směsi se zvýší teplota spalin je nepodložené a při studii na liberecké univerzitě (o možnosti využití HHO generátoru v běžném provozu) bylo prokázáno, že se teplota spalin naopak ještě mírně sníží. Ačkoli má spalování vodíku pozitivní vliv na emise, chod motoru a spotřebu paliva během provozu (což by zřejmě vyžadovalo přenastavení řídící jednotky, lambda sond a MAF senzorů) tak není důvod věřit, že by měl vodík nějakým způsobem vyčistit napálené usazeniny během několika minut. Jako reakci na Vaši odpověď uvádím: NE, o žádných magnetech na olejovém filtru nemluvím, nýbrž o fenoménu z devadesátek, manety pro snížení spotřeby paliva - jablka s hruškami mícháte vy. Vy se oháníte údajnými spokojenými zákazníky, já uvádím studie z dývěryhodných zdrojů. Pokud Vaše metoda funguje, prověďte rozborku motoru, výfuku, DPF nebo endoskopickou prohlídku spalovacího prostoru "před" a "po". Co se týče pyrolýzy - těžko nějaká bude probíhat, když teplota spalin klesá. A i kdyby stoupla (jen těžko), velmi pravděpodobně Vaší "pyrolýzou" nebo neřízeným obohacováním palivové směsi zničíte minimálně katalyzátor. Nechápu zesměšňování skrz Brownův plyn - je to jen jiný název pro HHO, o kterém se zmiňuji v recenzi. Tak prosím namísto urážek, nesmyslů a mazání komentářů zkuste doložit nějaký důkaz. Do té doby Vaši službu považuji za podvod.


Abraka Dabraka
Abraka Dabraka
2022-02-25
doporučuje
Helou všem. Dnes jsme byly s naší Hondou Accord 2.2ictdi R.v.2006 u lékaře v Liběšicích u Litoměřic na dekarbonizaci motoru vodíkem+chemické čištění sání. Problém byl s přicpaným turbem, do 4 kvaltu_ 3000 otáček padalo turbo do nouzáku. Z počátku jsem byl skeptický, moc se mi tomu nechtělo věřit. No,všichni to známe jaké to je poprvé. Před a po. Před, raději komentovat nebudu,chápete. Ale po,ale po!!! Odjezdu domů mi došlo jak dobře jsme udělali. Myslely jsme jen na turbo a netušili co vše se ještě zlepší. No prostě po? FANTAZIE. Vibrace o 50% menší, krásně jde za plynem, daleko lepší akcelerace. Při malé rychlosti na pětku v pohodě. Předtím bez šance. I to je úspora paliva. Turbo? 4000 otáček a něco plus. Teď bez nouzáku. POZOR! Chtěl bych upozornit, že to je už rychlá a nebezpečná jízda. Ale, mezi námi. Kdo by se nechtěl fajně povozit ve svém autíčku. Zkrátka vřele DOPPRUČUJI a to be ze srandy. Ještě jsem zapomněl. Přemýšlel jsem.Tedy výjimečně, co tam budem dělat hoďku a půl. Zbytečně. Pán nás usadil ve své vyhřáté garáži, samosebou kávička,sušenky,zkrátka pohoda. A to nemluvím o informacích nad zlato týkajicích se vašeho autíčka.To bude asi vše, snad jsem na nic nezapomněl. Takže 100% plus a palec nahoru. Ještě jednou děkuji pánům mystrům
Petr Hamouz
Petr Hamouz
2021-08-09
doporučuje
Výborný přístup p. Novotného od tel. objednávky až po spokojený odjezd. Přátelská atmosféra. Vše mi bylo vysvětleno dopředu a znova přímo u auta. Jako bonus jsem dostal i nějaké rady k autu, se kterým řeším pár problémů. Moc děkuji, určitě dekarbonizaci u vás zařadím do pravidelného servisu.
Mišulka VW Kormosů
Mišulka VW Kormosů
2021-08-02
doporučuje
rozhodně doporucuji, snizila se spotřeba, auto jede lépe dpf ze 70g má 42g. doporucime i známým. i cena je dobrá. :) za rok znova :)
Benjamin Boš
Benjamin Boš
2021-07-18
doporučuje
Skvělý přístup a jednání pana Novotného. Motor je po vyčištění tišší a živější. Naprostá spokojenost! 👍🏻
Václav Podzimek
Václav Podzimek
2021-05-14
doporučuje
Doporučuji dekarbonizaci vodíkem u této firmy. Profesionální přístup. Kvalitní a zodpovědný přístup a perfektní výsledky. Doporučuji!
Luci Krajčovičová
Luci Krajčovičová
2021-04-19
doporučuje
Super věc, auto mi jede daleko lépe. Spotřeba se snížila. Mmj. Měla jsem problém s otáčkami. Při dosažení 3000 mi auto padalo do "nouzového režimu". Po dekarbonizaci je po problému. Všem vřele doporučuji. Ať již máte nové či starší auto. Ještě jednou moooc děkuji 😉
Míla Paulen
Míla Paulen
2021-03-30
doporučuje
Je to super věc. Vřele doporučuji a kort u 1.9 TDI nájezd 210000 km. Motor dostane nový dech 😁. A skvělá firma. Pán je úplně v pohodě. Kdo nezajede k pánovi do Liběšic. Tak udělá chybu svého života. Zkuste to!
Zdenek Štýbr
Zdenek Štýbr
2021-03-24
doporučuje
Tak musim z vlastni zkusenosti rici ze je to opravdu super ! S dieslovym motorem 2.0 Tdi s najezdem cca 200 tis to udelalo veci. Jede to o poznani svizneji a motor ma klidnejsi chod. Mozna bych rekl ze i o dost motor ztichl. A co hlavne, tak na jizdach ktere jsou prevazne mesto a okoli sla spotreba cca o 1 litr dolu. A hlavne jako vzdy super pristup a ochota. Proste velice doporucuji vsem.

Za recenze Vám moc děkujeme.

Přejít nahoru